RieslingWeeks 2019

Restaurateurs en wijnhandelaren organiseren samen met het Informatiebureau voor Duitse Wijn dit jaar voor de negende keer de RieslingWeeks. Van vrijdag 31 mei t/m zondag 16 juni 2019 staat Duitse wijn (en de Riesling druif natuurlijk) centraal in de horeca en wijnwinkel. De deelnemende restaurants en hun persoonlijk Rieslingmenu vindt u op www.heerlijk.nl/rieslingweeks.

HET WIJNMAGAZIJN doet ook graag mee aan dit mooie initiatief en heeft voor deze RieslingWeeks een voordelig geprijsd Riesling proefpakket samengesteld bestaande uit twee mooie Rieslings van Weingut Georg Naegele uit Hambach an der Weinstrasse (Pfalz): de Riesling Alfred Bonnet trocken 2017 en de Riesling Spätlese trocken 2017.

Een makkelijk en lekker recept voor Flammkuchen, een gerecht waarbij met name de Spätlese goed tot zijn recht komt, wordt bij de bestelling gevoegd.

Normaal zouden deze twee wijnen samen € 19,25 kosten.
Speciale RieslingWeeks 2019 prijs voor dit pakket: € 15,99 inc. BTW (exclusief verzend-/transportkosten binnen Nederland) en zo lang de voorraad strekt.

Interessant artikel?