Over Het Wijnmagazijn

HET WIJNMAGAZIJN is opgericht door ondergetekenden, Chris van de Meene, Magister Vini, en Anke van Haaften, Register Vinoloog. Tijdens reizen door Europa stuitten wij op pareltjes van wijnen die wij lange tijd enkel met familie en vrienden deelden. De vraag breidde zich uit naar collega’s, vrienden van collega’s…. Het werd tijd om de vondsten met Nederland te gaan delen ook al werken wij beiden fulltime als respectievelijk projectmanager en interim jurist/ freelance purser.

HET WIJNMAGAZIJN kiest al haar wijnen direct bij de wijnboer uit en importeert de wijnen zelf naar Nederland. De boeren kennen ons al jaren als klant en reageerden positief op het bericht dat wij hun wijnen professioneel wilden gaan importeren en verkopen.

 

De producenten van de wijnen van HET WIJNMAGAZIJN staan dicht bij hun product en zijn er trots op. Als wij hen spreken straalt de passie er van af. Wij proeven dat ook terug in hun wijnen en daarvan willen wij u deelgenoot maken.

HET WIJNMAGAZIJN gaat voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding waarbij wij het een uitdaging vinden om unieke, persoonlijke wijnen tegen een uitdagende prijs te kunnen aanbieden.

Bij ons dan ook geen sale maar het hele jaar door een eerlijke prijs voor de producent en voor u.

Verder richten wij de bedrijfsvoering lean en no-nonsense in: het gaat om de wijnen, niet om de bling, marges moeten scherp kunnen zijn.

Om voornoemde reden is ons assortiment vooralsnog beperkt van omvang en het kan zijn dat een bepaalde wijn tijdelijk niet voorradig is. Als ons bescheiden magazijn vol is, is het vol.. Is er weer plek, dan bestellen we snel mooie wijnen voor u en sturen wij hiervan bericht uit.

Er staan nog een aantal producenten op ons verlanglijstje!

HET WIJNMAGAZIJN vindt dat wijnen geproefd moeten kunnen worden voor men ze koopt en daarom organiseert zij in het voor- en najaar overzichtsproeverijen van haar wijnen. In principe is dat het hart en de opzet van HET WIJNMAGAZIJN. Ter ondersteuning bieden wij de mogelijkheid onze wijnen (tussendoor) ook via onze webwinkel te bestellen.

Wilt u de voor- of najaarsproeverij van HET WIJNMAGAZIJN bijwonen? Houdt u onze website in de gaten voor de actuele data en geef u op via:

Wij zorgen voor correcte wijnen met een goede prijs/kwaliteitverhouding, u beslist wat u lekker vindt.