Over HET WIJNMAGAZIJN

fiets het wijnmagazijn (3)

Voor onze klanten gaan we voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding waarbij wij het een uitdaging vinden om wijnen met karakter tegen een uitdagende prijs te kunnen aanbieden.
Bij ons geen wekelijkse aanbiedingen, maar het hele jaar door een eerlijke prijs voor de producent én voor jou als klant.

Verder richten wij de bedrijfsvoering lean en no-nonsense in: het gaat om de wijnen, niet om de bling, marges moeten scherp kunnen zijn.

Daarom is ons assortiment beperkt van omvang en het kan zijn dat een bepaalde wijn tijdelijk niet voorradig is. Als ons bescheiden magazijn vol is, is het vol.. Is er weer plek, dan bestellen we snel mooie wijnen bij en sturen wij hiervan bericht uit via Instagram of onze nieuwsbrief.

Er staan nog een aantal producenten en wijngebieden op ons verlanglijstje!

HET WIJNMAGAZIJN dat zijn wij: Chris van de Meene en Anke van Haaften. Chris is een van de weinige Magister Vini® in Nederland, Anke is RegisterVinoloog®.

Tijdens reizen door Europa stuitten wij op hele mooie wijnen die wij lange tijd enkel met familie en vrienden deelden. De vraag breidde zich uit naar collega’s, vrienden van collega’s…. Het werd tijd om de vondsten met Nederland te gaan delen ook al werken wij allebei nog fulltime als respectievelijk projectmanager/fysisch geograaf en interim jurist/ freelance purser.

We kiezen alle wijnen direct bij de wijnboer uit en importeren deze zelf. De wijnboeren kennen ons vaak al jaren en wij hen. We hechten waarde aan een goede en langdurige samenwerking.

De wijnboeren met wie HET WIJNMAGAZIJN samenwerkt staan dicht bij hun product en zijn er trots op. Als wij hen spreken straalt de passie er van af. Wij proeven dat terug in hun wijnen en willen jou dat ook graag laten proeven.

Ga je mee op wijnreis door Europa met onze wijnen?

tasjes HW