Niet tevreden?

U heeft gedurende 14 dagen het recht om uw bestelling te annuleren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de door u bestelde producten door uzelf of door een door u aangewezen derde.

De door u geretourneerde producten dienen binnen 30 kalenderdagen na aankoop weer in ons bezit zijn. Tijdens deze termijn dient u netjes en zorgvuldig om te gaan met de originele verpakking en natuurlijk het product. Wanneer u de bestelling retourneert dient u deze in de originele verpakking en originele staat aan ons retour te zenden.

De kosten voor het retour zenden zijn echter te allen tijde voor uw rekening. Het door u ter zake van de geretourneerde producten aan ons betaalde bedrag, minus de kosten van retour zenden (indien HET WIJNMAGAZIJN deze heeft voldaan) en minus eventueel aangebroken/ beschadigde flessen, wordt binnen 14 werkdagen nadat wij uw annulering hebben ontvangen op uw bij ons bekende bank-of girorekening gestort.

Indien u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, neemt u dan contact met ons op via het herroepingsrecht formulier of via info@hetwijnmagazijn.nl. U ontvangt van ons dan een retouretiket- en nummer waarmee u de wijn, samen met de originele pakbon terug kunt sturen.

Vermeldt het retournummer altijd bij correspondentie.
Uiteraard mag u de verzending ook zelf verzorgen via PostNL of een koerier naar keuze.

Verkeerd of beschadigd artikel?

Wij doen ons best uw bestelling netjes en onbeschadigd bij u af te laten leveren. Is er toch iets mis gegaan, stuurt u dan binnen 5 werkdagen een email naar info@hetwijnmagazijn.nl onder vermelding van “ verkeerd of beschadigd artikel”.

We antwoorden u binnen een werkdag en zorgen voor een passende oplossing.

U dient het pakket te retourneren aan:

HET WIJNMAGAZIJN
Weerdsingel OZ 82
3514 AJ Utrecht